Monday, September 15, 2014

My happy little family

Sheila Amina (6months)~Mama Sheila~Papa Sheila



My bestfriend~Kawan gaduh,Kawan merajuk,Kawan tepuk tampaq,Kawan geletek2,Kawan gossip!...hehe...and our lil daughter
Lama tak mengupdate blog ni..bukan x berkunjung,cuma tak berkesempatan nak menaip...ok la..jumpa nanti..my little sheila dah meghap dah tu...nak minta mama layan dia pulak..kikikiki

salam.......

10 comments:

  1. neesaaaaa... rinduunya..amboi skrg boleh sdh selfie bertiga dgn c baby cute tu.. bam-bam dia.. rasa mo cubit saja... haha.. bah..take care ar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss u too kak atie..hehe...sejak ada baby ni..makin ligat selfie..haha

      Delete
  2. anak kecil kena perhatian yg lebih selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed..kerana kecomelan dan kesucian hati mereka... :)

      Delete
  3. keluarga bahagia gitu.. moga Allah merahmati Neesa dan family

    ReplyDelete
  4. masing2 muka happy..keluarga bahagia hingga syurga,insyaallah..:)

    ReplyDelete
  5. comeyyynyee sheilaaaaa...dah 6 bulan dah ehhhh
    dah bg mkn solid food ke...sonok kan anak dah beso mcm2 dia nak explorer..penat pun penat..janji hepi kan
    anak k.el dah 3 bln pung..pandai dh tgk frozen

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah dah lengkap keluarga kecik kan dengan adanya si kecik yang gebus gebas tu hihihihi

    bila dah ada anak kecik ni mula2 kita memang kekok. maklumla baru nak ada anak hihihihi

    ReplyDelete
  7. Sheila dah makin gebu kan sekarang nie? mana ni auntie rindu nak tengok. eheheheheheh

    ReplyDelete