Tuesday, March 29, 2016

Anak taska

Assalamualaikummmm.....lama x berkongsi cerita wlupun sebenarnya banyak yang berlaku...as for now....sheila amina dan saiful abiyad dah sebulan menempuhi alam taska...10minit dari rumah...masa hantar tu ya Allah...terpaksa la redha walaupun sedih gila dengar suara anak2 menangis tak mau ditinggalkan...ambil masa seminggu juga si kakak nak biasakan diri tapi adik abiyd smpi skg mesti nangis kalau tinggal di taska...seriau juga dengan cerita2 dera ni tapi inshaa Allah..sy sentiasa doakan anak2 dalam lindungan Allah....aamiin...nak upload pic..xleh pulak klu guna hp ni..
Sampai juga next post...assalamualaikum

5 comments:

  1. in shaa Allah anak-anakmu kuat.. kita sebagai mak kena tahan hati.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Apa pun sebab kerja terpaksalah lepaskan anak2 ke taska.mula2 je sementara anak2 nk biasakan diri..nti dah lama2 Insyaallah ok..kita sebagai mak ni je yg sebenarnya kena kuatkan hati.huhu

    ReplyDelete
  3. salam neesaa... rindu nya mo kupi-kupi di sini..ahaha
    bertabah lah neesa masa antar anak di TAska..mmg pedih hati..sayu bila dgr dorang nangis.. kena tabah jak & doakan setiap masa keselamatan mrk..:)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete