Monday, April 29, 2013

Revealing the cake!

Esok genap sebulan bergelar isteri...malam2 ni saya curi2 masa nak letak review anything that matters to my wedding the other day....antaranya ialah wedding cake!

Ingat tak yang wedding cake saya di sponsor oleh my aunts? dah penah cita dalam entry ni....Rezeki =)

yeay!!thats our cake~


Each layer perisa dia lain...saya lupa perisa apa..haha..tapi yg saya ingat ialah paling atas tu amik perisa carrot.

Korang tau tak??nama ja our wedding cake..tapi kitaorang makan kek ni time bergambar ni ja la~hahaha..tu pun secoet ja..malu2 kucen.Pastu lesap ntah kemana...adapun tak habis..yelah fondant cake, banyak gula.

Apapun memang puas hati.sama seperti yang saya impikan...

harganya cuma RM250..berbaloi...sapa2 yang nak tempah kek cantik dan sedap macam ni leh la contact Evelyn Homemade CakePhone number:  0195828114

Cake ni terlalu cantik sampai ada sepupu saya yang baru umur 9 tahun angan2 nak kawen supaya ada kek cantik camni..huhu!

9 comments:

  1. Lovely lovely... mmg cantik, yer la pengantin mana sempat nak hadap makan semua tu kan, of course la busy selain malu2 kucen. hehehhee so comel la your cousin tu, dah siap pasang angan2, bagus.

    ReplyDelete
  2. wow setiap layer lain2 perisa. susah nak jumpa mcm tue. tapi saya ritu awal2 lagi dah siap cakap tak nak kek fondant. tak sukaaaaa sebab manis dan keras tue huuu

    ReplyDelete
  3. Mmg cantik pun akk tgk kek tu... wah dah sebulan ya..kejap jerk kan.. :)

    ReplyDelete
  4. tiga tingkat tu keknya.. nasib baik xde lift

    ReplyDelete
  5. Sweet. Saya suka dgn deko kek, ringkas tpi menyerlah, merah putih kan ^_^

    ReplyDelete
  6. rasa nak buat moist choc cake je time kawen, tak membazir, pastu konpem habis kan. hehe :D

    ReplyDelete
  7. wah, dah cukup sebulan kawen :)

    ReplyDelete
  8. tgk je lah xdpt nak rasa..hahaha
    tp cantek meroh hati yo hehe

    ReplyDelete