Friday, February 22, 2013

Pssstttt!

Agak-agak basi tak kalau kongsi awal2 pic ni???


Si Hijau

Si Ungu
Huhuuuuuuuuuuu......

Gambar ni adalah kesinambungan entry "Cari punya cari,Last2 jumpa~"

I dont have sisters to show off and share..jadi kat sini je la nak menggedik sambil cakap
"Cantik tak??cantik tak??cantik kan???!"

Jangan mareeeeeeeeee....................

=P

13 comments:

  1. wah...cantik bah c Hijau tu..
    mesti klu dipakai ni bersinar2 nti org nya..hehe:)
    blink2...

    ReplyDelete
  2. pepellllllllllllllllllllllll plis. ala share jer, kami pun seronok tumpang teruja.

    ReplyDelete
  3. alaaaa ciannya takda sisters?
    meh jadi sister i hehe.
    dedua cantik..
    dah pakai mesti lg cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...patung pakai cantek sebab hidung dia mancung..saya pakai........ermmmmm...tatao la..hahaha...

      Delete
  4. Cantik.....cantik...mana satu pakai belah neesa?
    Wah bertambah tak sabau le nk kawennya ek...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 pakai belah saya kak....huhiiiiii!

      Delete
  5. veil ijau tue sangat cantik, kaler dia oun soft je. nie mesti satu nak pakai time nikah satu lagi time kenduri kan?

    ReplyDelete
  6. saya mewakili warga blogger nak kata "CANTIIIKKKKKNYEEE" :)

    ReplyDelete