Sunday, February 3, 2013

Bored n boring

Hujung minggu adalah hari untuk bermalas-malasan.tapi hari itu jugaklah menjadi hari yang paling bosan.Pelik tapi benar!



Bila cuti rasa nak kerja..tapi bila kerja rasa nak apa??!...cuti eh?..hahaha

rasa nak tido!..

apa2 la kan...nak tido mata x ngantok~

tu lah masalah saya..bukan takda keja nak buat pon..tapi malas tahap naga!...orang kata kalau dah malas,cakap apa pon tidak bergune...huhu...sekarang jiwa meronta-ronta bosan....saya harap orang-orang tertentu ada sekarang dengan saya..tapi malangnya takda..

Korang buat apa weekend eh?

13 comments:

  1. k.el cuti2 ni rehat secukupnya..lagi2 layan tido..pas2 lau dah cukup rehat baru pergi keluar jln2 with famili..xpe t dah kawin xbored dah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...bestnya jalan2 dgn family.. =D dh kawen x bored eh??hope so!berdua lebih baiiiiiiiik....lalalalala..haha

      Delete
  2. hahaha..kadang2 boring juga weekend klu ndak ada apa di buat..ndak pa Nisah.nti sdh khawin hujung minggu best! masa utk manja2..haha..
    kami di rumah jak 1hari ni..mengemas..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak..rumah saya ni pun perlu di kemas...tp tuannya malas...huahuahua...hurm...manja2!!ihiks!maluuuuuuu

      Delete
  3. wekend saya menggembala kerbau. mari mari kita berkerbau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerbau kat jerman puteh2 tak???wakakakaka

      Delete
  4. weekend saya pegi main boling..heheh
    kalo x pun pegi merayau2 ngan kwn2 kat shopping mall..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok main boling!! kalau reti la kan...hahahaha...saya tak reti..masuk longkang jer!huff!!

      Delete
  5. weekend saya lepak kat rumah, dah boring lepak ajak bf keluar :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya leh ajak si dia...jeles saya...hohoho..xper2....sabo3..xlama lagi leh g detim!

      Delete
  6. yg boring tu la yg dicari.. sebab boleh jd punca buat benda yg tak dirancang

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!tu yang tiba2 x reti masak,tetiba rasa nak masak...walaupun x sodap~buang masa la katakan...haha

      Delete
  7. okje kalau hari minggu mmg tak sempat bosan neesa... mengukur jalan hehe

    ReplyDelete