Saturday, January 5, 2013

Dah siap!

Hiiii!!!!Saya sangat rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dengan blog ni...hug sket!..hehe....

Happy new year..still not too late kan?

Best gila bila dah masuk kerja...sebuk 18hours! memanjang~

Terlupa sekejap i ni bakal pengantin..hihihi....

Rasa nak ja masa tu jalan laju-laju..nak bangun pagi..tengok2 dah mac! masa tu mesti gugup kan??!!tak sabar3!!

By the way, haritu saya ada buat entry design baju sendiri sebab saya ada design baju untuk family a.k.a crews yang akan bekerja keras untuk majlis kami nanti...

Ini sebagai hadiah personally dari saya kepada mereka sebagai tanda terimakasih walaupun tak terbalas budi mereka nanti.

Wow..Skema! =P

Thanks to my bestfriend yang tolong saya improvise design baju ni supaya tidak ke arah keperempuanan sebab memikirkan supaya baju ni leh di pakai dimana saja..gi kebun ka..gi pasar ka..dan dipakai oleh sesiapa saje..Ingat nak buat insignia as my friend cadangkan but i cant be more creative than this..so keluarla design yang simple ja..tarikh yang ada dalam baju tu tarikh majlis bersandingnyeeeeee!

Harga??Well, ini promosi oleh Cetak baju rm 9..Year End Sale..rm8/pc kena amik minimum 50pc...saya amik minimum ja..u do the math k?..hehe

Thanks to Cetak baju rm9....senang berurusan dengan u bro..guna sms n FB ja...tengok2 dah siap.
Ini dia bajunya....in shaa Allah next week sampai!






arini boleh jalan2 g blog kawan2 =)

Terimakasih kerana membaca.. ...


12 comments:

  1. wahhh ada extra 1 x..bak mai seketul hehehe
    wahh 30.3.13 nice date dek weiii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la cni!hehehe..kebetulan ja date tu...sy pun prasan time buat baju ni...naseb x 31.3.13...lagi santek!

      Delete
  2. Wah siap ada baju crew lagi....yg pompuan tu ..tak leh le nk melaram neesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....xpa kak leh pakai masa masak2 malamnya tu... =P

      Delete
  3. salam kenal....singgah follow sini....jom singgah blog yan pula....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal....straight away gi ur blog! =)

      Delete
  4. Hai ;)
    Wah busy pasal persiapan untuk wedding ye.Semoga dipermudahkan segalanyaa dan selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai!amin3.....selamat tahun baru! =)

      Delete
  5. pweettt... meriah jak nmpk..siap ada baju crew lagik.. mcm buat konsert bah niesah..hehehe.. betul tu sbg penghargaan kan..klu nak balas budi tak terbalas dik oi...hehe..
    apa pun semoga semuanya dipermudah kan.. jgn gila kerja sgt tau! kena jaga kesihatan juga.. awak tu bakal pengantin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....konsert??kelas gitu...lol! in shaa Allah kak!walaupun tengah demam selsema ni..adesss

      Delete
  6. meriahnya, kalau I jadi crew pun mesti terlebih semangat buat kerja nnt.

    ReplyDelete