Sunday, December 23, 2012

Design Tshirt Sendiri

Korang ada plan nak design tshirt sendiri tak? Ni ada satu website yang membolehkan korang design tshirt sendiri: CustomInk

  
Custom ni mudah...template dia kat tepi tu ja..boleh masukkan text dan gambar
 

 
 Boleh pilih warna tshirt yang kita nak design tu untuk tengok kesesuaian warna. Tak ambil masa loading..


Banyak jenis text yang cantik2,begitu juga dengan art/symbol.


Sudah design,hujung tu ada button save/send. Link akan dihantar ke email kita.Nanti kalau dah puas hati,leh hantar design kat pencetak baju.Senang keja.

Just sharing...

8 comments:

  1. wahh. bagus ni.. boleh kak design t'shirt ala2 org bercinta dgn abg.. sama, serupa..hehe:)

    ReplyDelete
  2. sharing is caring kan?...hehehehe =)

    ReplyDelete
  3. Nice2.. Boleh bukak kedai baju lps ni

    ReplyDelete
  4. bagus ni neesa...manalah tau satu hari nnti nk tshirt design sendiri!

    ReplyDelete