Thursday, December 13, 2012

Stay tune!

Selama 3 hari lepas saya kena bertugas, now saya boleh sambung bercuti balik kampung..Yahoo!com. lol. Bila saya balik kampung,maka keterbatasan waktu untuk saya menjengah blog kawan2 di alam maya ni menjelma.(ayat macam pujangga tak?haha)

Saya minta maaf kalau tak dapat lawat n komen blog kawan2 semua...errrr...can i call u friends??..boleh bah kan? =D........(kalau boleh, sila jawab...boleh bah kalau kau!)...

Yup, im sabahan for whoever wondering...n not wondering...hehe. and im about to marry this sloppy but strong guy from kedah, next year.So...thats what this blog about..My wedding preparation journey (sort of..)

So keep blogging u all....keep in touch.Im happy having this blog... =D (tetiba!)

Saya nak drive balik beaufort ni, ada sapa nak tumpang? ride on!

9 comments:

  1. Ikutttt...
    Ada cousin kakak sana bfort.. Kak baru skali smpi sana...hehe..:)

    ReplyDelete
  2. not wondering.... just wandering here and there and found this blog..
    Nice blog and song at the background ,,its been long not listen to this song

    ReplyDelete
  3. opps..its other blog background muzik..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. would u mind to share what song it is :)

      Delete
  4. beaufort... entah bila la nak ke sana...

    ReplyDelete
  5. take care semoga selamat pulang dan selamat pergi :)

    ReplyDelete
  6. dijemput datang jalan2 d bfort =)

    ReplyDelete